Familie Boogaard

"In ons huis zat de oude keuken in de garage, met daarachter nog een bijkeuken. Al enige tijd dachten wij “het zou gaaf zijn als we de hele garage als keuken in kunnen richten”. Na het nodige reken- en tekenwerk zijn we voor de keuken bij KPS terecht gekomen. Heerlijk als mensen oprecht met je meedenken en je niet het gevoel hebt dat er iemand tegenover je zit die alleen maar wil verkopen. Om niet 3 maanden in de rotzooi te zitten moest het plaatsen van de keuken en verbouwing kort achter elkaar, dit is perfect gegaan, in twee weken tijd is alles gerealiseerd. Het plaatsen van de keuken is ook super gedaan! Een waterleiding, afvoer of stroompunt wat niet op de juiste plek zat, werd gelijk aangepakt. Hieruit blijkt dat het plaatsen van de keuken door vakmensen is gedaan.

We zijn erg blij met het resultaat en raden iedereen, die een nieuwe keuken wil, een bezoek te brengen aan KPS Keukens. Tony & Sander bedankt!"

Familie Sterrenburg

"Wij zijn bij KPS terecht gekomen door een vriend die vertelde dat zijn collega die zeer kritisch is een keuken bij KPS vandaan had. Deze man had al diverse keukens versleten waar hij niet tevreden over was. Hij zei dat dit de eerste keuken was die wel helemaal goed is. Tevens raadde onze vloerspecialist ook aan om eens bij KPS te gaan kijken. Ik wist van te voren al wat ik wilde en samen kwamen we op de keuken uit zoals hij nu is. Wij kregen een mooie kwaliteit keuken voor een mooie schappelijke prijs. Wij zaten in een verbouwing waar niet alles vlekkeloos verliep, maar daar sprong KPS keukens flexibel op in en heeft de monteur uiterst precies en netjes de keuken gemonteerd. Kortom wij zijn super tevreden met het resultaat!

Onze keuken is een pronkstuk van onze leefruimte geworden. Alle mensen die hier komen vinden de keuken in één woord schitterend. En wij bevelen dan ook iedereen een keuken van KPS aan."

Familie van Vuuren

"Voor ons nieuwe huis gingen we opzoek naar een keuken. KPS keukens zit dicht bij onze woonplaats en gingen we daar eens een kijkje nemen. Gelijk na onze eerst afspraak, die we in de avond konden maken, kregen we een goede indruk van KPS keukens. Het is een vakkundig bedrijf en de samenwerking verliep prima. Onze wensen op tafel gelegd en gecombineerd met hun kennis en inzicht hebben zij een uitwerking gemaakt waar we weinig aan hoefde te veranderen. We kregen prachtige 3D tekningen en konden zo onze droomkeuken een beetje in werkelijkheid zien. De verandering werden naar onze wensen toegepast en zo kon de keuken gerealiseerd worden. De plaatsing werd vakkundig uitgevoerd door Tony en Rick en zagen we onze droomkeuken groeien. We hebben de samenwerking met KPS Keukens als zeer prettig ervaren. Mannen nogmaals bedankt allemaal."

Familie Jansen

"Het is waarschijnlijk de droom van vele mensen om een heerlijke woonkeuken te hebben. Zo ook bij ons. Nadat wij in de gelegenheid waren een woning te kopen op een prachtig plekje met uitzicht op de weilanden en het boerenleven om ons heen, was het tijd om na te gaan denken over de invulling van de keuken. We wisten zeker dat het een landelijke keuken moest worden. Uren hebben we met onze neus in de tijdschriften gebladerd en diverse showrooms bezocht. Na ongeveer een half jaar waren we eruit. Over de keuze wie deze keuken dan voor ons zou kunnen realiseren hoefden we niet lang na te denken. We waren er van overtuigd dat Tony en Sander deze klus voor ons konden klaren. De foto’s op de site zijn het bewijs dat de mannen daar in geslaagd zijn. Een geweldige keuken!"

Familie de Jong

"Een onderdeel van de verbouwing was een nieuwe keuken en via/via zijn we terecht gekomen bij KPS Keukens (bij Tony, Sander en Rick). We hebben onze wensen op tafel ''gegooid'' en met de hulp van Sander zijn we deze wensen uit gaan werken. De tekeningen die we kregen zagen er echt top uit en met behulp van hun kennis en inzicht zijn we tot de voor ons perfecte keuken gekomen en zie hier het resultaat. KPS Keukens krijgt van ons een dikke tien!"

Familie Slagboom

"In ons nieuwe huis aan de Kerkbuurt in Sliedrecht wilden wij een mooie, sprekende, moderne en praktische keuken. We hadden de Keller keuken hoogglans lak gecombineerd met Ash Grey fronten al gezien en waren benieuwd of KPS Keukens deze keuken ook kon aanbieden. We werden vriendelijk ontvangen door Sander, een oude bekende van ons. Na een gezellig uurtje uitzoeken wisten we precies wat we wilden. Een prachtig lichtgrijs composiet blad erbij, zou het helemaal afmaken. Sander heeft een mooie tekening gemaakt in 3D met een apparatenwand van 3.60 m breed, wat een opbergruimte geeft dat. Tijdens de bouw is Tony langs geweest voor een elektra en waterleiding check. Toen de aannemer klaar was kon KPS keukens aan de slag. Rick en Tony kwamen samen de keuken plaatsen, een echt topteam! We zijn heel erg blij met onze keuken en heel tevreden over KPS Keukens, een echte aanrader!"

Familie Hobstaken

"We hadden nog niet eerder van KPS Keukens gehoord terwijl ze zo dichtbij zitten. Toen we toe waren aan een nieuwe keuken hebben we aan iemand die de weg weet in de keukenbranche gevraagd waar we naartoe moesten gaan. We hadden namelijk geen zin in zo'n mega keukenwinkel waar je met zogenaamde korting wordt gelokt om snel te bestellen en als eenmaal de handtekening is gezet, je maar moet zien of het goed komt. We waren op zoek naar een klein en betrouwbaar bedrijf in de buurt waar we ons thuis zouden voelen. Een bedrijf dat ons belang voorop zou stellen en dat is zeker gelukt! We zijn echt blij dat we bij KPS Keukens terecht zijn gekomen. Sander denkt heel goed mee, de offerte is transparant en de 3D tekeningen geven een mooi beeld van hoe het uiteindelijk gaat worden. Tijdens de verbouwing is Tony een aantal keren langs geweest om te kijken of er nog uitdagingen te vinden waren en om overleg te hebben met de aannemer. Dit alles om ervoor te zorgen dat de montageperiode zo vlekkeloos als mogelijk zou verlopen. Natuurlijk heeft ook de monteur Rick hier een aandeel in gehad. Het is fijn om iemand over de vloer te hebben die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Want hoe goed het ook allemaal is voorbereid, tijdens de montage kom je altijd dingen tegen die net even anders zijn dan verwacht."

Familie Vendelbosch

"Al een jaar waren wij aan het brainstormen over een nieuwe keuken, hadden zelf al de nodige tekeningen en opzetjes gemaakt. We waren op zoek naar een betaalbare en kwalitatief goede keuken. Na een rondgang langs verschillende keuken zaken, die wij erg opdringerig vonden, zijn wij via een referentie bij KPS beland.

Wetend dat zij Keller keukens verkochten, Hollandse degelijkheid, was onze interesse snel gewekt. Een relatief klein en jong bedrijf, maar met meer dan genoeg expertise. In een paar woorden kunnen wij uitleggen wat voor ons de doorslag gaf om verder in zee te gaan met de mannen van KPS: Goed contact, openstaand voor eigen inbreng, meedenkend, niet gehaast, laat het initiatief bij de klant, nauwkeurig, netjes, vriendelijk en duidelijk. Langsgaan wanneer het ONS uitkwam (na afspraak), ideaal. Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. De keuken is exact geworden zoals we in ons hoofd hadden. Sander bedankt voor de uitleg, tekeningen en tijd in de showroom, Tony voor de technische uitleg, en het precies inmeten van de keuken en Rick voor het zeer vakkundig, rustig en netjes plaatsen. TOP!"

Familie van Dis

"Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. We zijn erg tevreden over de service tijdens de verkoop door Sander. Er werd goed meegedacht aan een praktische indeling. We hadden een hoekkeuken en nu twee delen tegenover elkaar. Sander gaf aan dat dit optisch meer ruimte zou geven, zonder bovenkastjes en de grote laden zou dit bergruimte geven. Hij heeft meer dan gelijk gehad, want we hebben erg veel ruimte gekregen. Voor het inmeten van de keuken kwam Tony langs, hij had nog handige tips voor het leidingwerk. Ook het zetten van de keuken door Rick was perfect, met veel passie is de keuken super gemonteerd. Echt vakwerk! Wij raden KPS Keukens aan, aan iedereen die voor kwaliteit gaat!"

Familie van Dee

"Dit voorjaar besloten we dan eindelijk voor een nieuwe keuken te gaan kijken, maar waar? Wij hoorden van vrienden over KPS Keukens, een jong en nieuw bedrijf. Zij hadden er goede ervaring mee. KPS Keukens is een klein keukenbedrijf waar je wordt ontvangen door de verkoper en tevens eigenaar. Zijn compagnon plaatst de keukens. Dit was voor mij een van de redenen om met hun in zee te gaan, zo zijn de lijnen kort. Ze verkopen niet alleen mooie keukens, maar hebben er ook een goed verhaal bij, ze denken echt mee. Ben diverse keren langs geweest en werd ontvangen door dezelfde persoon waarbij ik niet steeds weer mijn keukenverhaal opnieuw moest uitleggen. Bij zowel het uitzoeken als het plaatsen van de keuken is er oog voor details en wordt er alle tijd genomen. Er wordt zelfs nazorg geleverd, niet dat dat echt nodig is want er valt niets te klagen. Echt alles is gladjes verlopen en we zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken. Tony en Sander bedankt."

Familie Leeuwestein

Bij een nieuwbouwwoning hoort een prachtige keuken. Toen wij te horen kregen dat wij 1 ste keus waren voor een woning in de baanhoekwest wijk, is het allemaal snel gegaan. Je hoofd slaat gelijk op hol, door alle keuzes die gemaakt moeten gaan worden. Zo ook met het uitkiezen van een keuken. Er komt zoveel bij kijken omdat er simpel weg zoveel keus is. Mijn vriendin en ik zijn eens bij KPS keukens binnen gelopen en werden vriendelijk ontvangen door Sander.

Na een tweetal afspraken en het doorgeven van onze wensen had Sander een prachtige 3d tekening gemaakt, zo hadden wij al gelijk een compleet en overzichtelijk beeld van hoe onze keuken er uit zou komen te zien. Na wat slimme aanwijzingen van de kant van Sander is de tekening compleet gemaakt en zo zijn we tot een fantastisch geheel gekomen. Ook de montage van de keuken is zonder problemen verlopen, ondanks dat er natuurlijk altijd dingen zijn die tegen zitten. Gelukkig had Tony met zijn ervaring en perfectionisme daar altijd weer een “passend” antwoord op en stond de keuken dan ook razend snel! Tony & Sander bedankt"

Familie Leeuwis

"Na twintig jaar trouwe dienst wilde we onze keuken vervangen en zagen we KPS bij ons in de wijk bezig . Na een gesprekje met de bewoners hoorden wij niets dan lof over de werkzaamheden van Tony. Nog een bezoek in de wijk bij een door de KPS geplaatste keuken en kregen weer een goed verhaal over de keuken. Afspraak met Sander gemaakt bij ons thuis om in te meten en wat we wilde. Vervolgafspraak bij KPS en door het meedenken en adviseren van Sander kwam er een 3D tekening waar we ons heel goed in konden vinden. Ook voor het overige werk buiten de keuken om, regelde ze alles met echte vakmensen, een bedrijf dus dat alles onder een dak regelt. Met een lekker kopje koffie werd alles doorgenomen en de offerte gemaakt en een datum geprikt voor levering en plaatsing.

Inmiddels was er iemand aan het team toegevoegd en onze keuken was een van de eerste voor hem. Nou Rick je past volgens ons erg goed bij K.P.S. want ook jij bent een vakman. Het eindresultaat is super en precies zo als we het verwacht hadden en na een gebruik van acht maanden zijn we erg tevreden want alles klopt en hebben nergens spijt van. Zelfs tijdens het plaatsen was er nog van alles mogelijk en was er niets teveel gevraagd, dus niets dan lof! Alles bij elkaar een vertrouwd adres met kwaliteit en een scherpe prijs, een echte aanrader."

Familie Roose

"Fantastisch!! Na vijf jaar liet een laklaagje op de randen van de deurtjes los. Daar waar de fabrikant geen gehoor geeft, zet KPS er kosteloos nieuwe frontjes op! Twee dagen een aller aardigste monteur over de vloer die allerlei extra gaten moest boren, omdat de nieuwe frontjes (van een andere fabriek) niet pasten op de 'oude' kasten en laden. Maar biks is te gek voor KPS. Na twee dagen hebben we een keuken als nieuw! Sikkelmotten complimenten voor deze professionele aanpak en service!"

Ook een review achterlaten?

Stuur de review in door middel van het onderstaande formulier!

Onze merken

Al onze keukens